Posted on

BRAMAT 2022

Apel Laser participa in perioada 9-11 martie la conferinta BRAMAT 2022, organizata in Brasov. Mai jos puteti gasi produsele cheie pe care le prezentam:

Additive Industries

Additive Industries este un producator de sisteme de printare 3D pentru componente metalice de inalta calitate. Compania ofera sisteme tintite specific pietei industriale. Fiind lideri in volumul construit, durabilitate si productivitate, Additive Industries redefineste aplicatiile in industriile aerospatiale, automotive si energetice.

MetalFABG2

CELLINK

CELLINK ofera bioink-uri premium, bioimprimante si servicii care permit descoperiri critice in cultura de celule 3D, ingineria de tesut si dezvoltarea farmaceutica.

biox
BIO X

COHERENT

Fondata in 1966, compania Coherent este unul din principalii furnizori pe plan mondial de lasere si sisteme laser, destinate atat cercetarilor stiintifice cat si pentru aria industriala.

coherent

HORIBA Scientific pune la dispozitie solutii de spectroscopie, caracterizare de suprafata, caracterizare de particule si analiza elementala. In cadrul conferintei puteti vedea in actiune spectrometrul de fluorescenta si absorbanta Duetta.

HORIBA Scientific

Duetta

Nanosurf

Nanosurf este o companie de renume in domeniul microscoapelor de forta atomica. Acestia sunt lideri de piata in AFM-uri stiintifice, AFM-uri si STM-uri pentru nanoeducatie, dar si pentru AFM-uri custom-built. Nanosurf ofera o gama larga de produse, acoperind toata plaja de necesitati stiintifice.

DriveAFM

Pentru detalii suplimentare va invitam sa vizitati standul nostru, imediat pe dreapta de la intrarea in aula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.