Home » Despre noi » Parteneri
a

Mai jos regasiti o lista cu unii dintre colaboratorii nostri. Va invitam sa observati atat catalogul de produse de care dispunem online, dar si sa ne contactati pentru cerinte specifice. 

2B Technologies – Compania este dedicata dezvoltarii si comercializarii de instrumente analitice revolutionare pentru masuratori atmosferice si de mediu. 2B este specializata in productia de instrumente miniaturizate pentru masurători ale ozonului (O3), oxidului de azot (NO), dioxidului de azot (NO2), mercurului (Hg) și altor specii chimice în aer.

Adam Equipment

Adam Equipment – Incepand cu anul 1972 compania Adam Equipment a furnizat balante de inalta calitate, avand permanent un ritm galopant in imbunatatirea si dezvoltarea de noi sisteme de masura. Cei peste 40 de ani de experienta se regasesc cu usurinta in calitatea si fiabilitatea produselor oferite.

Additive Industries este un producator de sisteme de printare 3D pentru componente metalice de inalta calitate. Compania ofera sisteme tintite specific pietei industriale. Fiind lideri in volumul construit, durabilitate si productivitate, Additive Industries redefineste aplicatiile in industriile aerospatiale, automotive si energetice.

Airyx este un spin-off al Institutului Heidelberg, Germania, fondat in 2017, care se specializeaza in dezvoltarea si fabricarea dispozitivelor de masura cu inalta precizie si solutii bazate pe spectroscopie optica (DOAS).  

Andor este un lider global in dezvoltarea si productia de camere stiintifice digitale de mare performanta, sisteme de microscopie si spectrografe pentru aplicatii in mediul de cercetare si cel industrial. Printr-un dialog continuu alaturi de clienti si prin munca de echipa, Andor reuseste sa inoveze noi produse pentru a imbunatati lumea in care traim!

ARKU Maschinenbau GmbH – este o companie germana specializata in productia de linii de taiere si indoire a metalelor, cu sediul in Baden-Baden, Germania. Compania a fost infiintata in 1928 si este prezenta la nivel mondial, avand clienti din industria de prelucrare a metalelor din intreaga lume. ARKU Maschinenbau GmbH produce o gama larga de masini si echipamente, inclusiv linii de taiere, linii de nivelare, linii de indoire si sisteme de indoire a metalelor.

Azurlight Systems

Azur Light Systems – Companie franceza locata in Pessac, ce produce si comercializeaza sisteme laser cu lungimi de unda noi, sisteme utilizate in cercetare, industrie si medicina.

Bioinicia – Ocompanie cu experiență în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției, atât în procesele electrospinning, cât și în procesele de electrospray. Compania are o larga experiență în: dezvoltarea membranelor, a acoperirilor pe bază de micro sau nanofibre (electrospinning), încapsularea ingredientelor funcționale, a bioactivaților, a extractelor naturale și a materialelor biologice (electrospraying).

Biotage –  este un furnizor global de solutii de separare si purificare a moleculelor organice, inclusiv instrumente si consumabile pentru chimia organica si analitica, precum si produse pentru sinteza organica. Compania se concentreaza pe dezvoltarea si furnizarea de tehnologii inovatoare pentru a sprijini cercetarea, dezvoltarea si productia de noi medicamente, produse chimice si alte produse in diverse industrii. Biotage contribuie la stiinta durabila cu scopul de a face lumea mai sanatoasa, mai verde si mai curata.

Carver

Carver – Cu o experienta de mai bine de 100 de ani, presele Carver se pot regasi in mai toate laboratoarele de cercetare eficient utilate. Modelul Carver C este recunoscut ca fiind cea mai bina vanduta presa a tuturor timpurilor.

Cellink – Cellink ofera bioink-uri premium, bioimprimante si servicii care permit descoperiri critice in cultura de celule 3D, ingineria de tesut si dezvoltarea farmaceutica.

COHERENT – Fondata in 1966, compania Coherent este unul din principalii furnizori pe plan mondial de lasere si sisteme laser, destinate atat cercetarilor stiintifice cat si pentru aria industriala.

Connect 2 Cleanrooms – Cu o experienta de 16 ani in domeniul dezvoltarii, cercetarii, designului si productiei de camera curate, Connect2cleanrooms are deja un portofoliu de peste 6000 de clienti la nivel mondial . Astăzi, inovațiile companiei orientate spre utilizator și tehnologia cleanroom sunt adoptate de industrie ca design funcțional și inteligent.

Cryogenic – Cu o capacitatea de productie de nivel industrial, Cryogenic ofera platforme de cercetare la temperaturi ultra joase, ajungand pana la 10 mK. Sistemele SQUID, dispozitivele de masurare VSM si multe altele fac parte din vastul portofoliu al companiei Cryogenic.

CVI Melles Griot – Inca din 1959 CVI Melles Griot este printre liderii globali in proiectarea si fablicarea produselor ce permit manipularea luminii. Compania deserveste prin produsele confectionate diverse zone stiintifice, de la biotehnologie si semiconductori pana la industria aerospatiala.

Eosense – Este un producator de camere de flux pentru sol si sonde de gaz folosite la masurarea fluxului si concentrarea gazelor de mediu cu continuitate si precizie. Instrumentele Eosense sunt raspandite pe tot globul, oferind performante excelente in conditii provocatoare de teren.

Eckold – O companie fondată în 1957 ce ofera echipamente pentru formare la rece a metalelor. ECKOLD este o companie cu un spirit extrem de inovator și un pionier in domeniu. Clienții companiei experimentează această atitudine în soluții inovatoare și ingenioase. Calitatea este nucleul conștientizării brandului și este încorporat în toate performanțele realizate de ECKOLD.

Enspectr – Cu o experienta de peste 20 de ani, compania Enspectr a reusit sa surprinda de nenumarate ori piata de aparatura stiintifica prin dispozitive de mici dimensiuni, dar in acelasi timp de mare performanta. Compania este specializata in manufactuararea de spectrometre Raman si de luminiscenta ce au ca si aplicatii inspectarea bunurilor de larg consum, a produselor medicale, ape si bautiri, s.a.m.d.

Euromex – Un producător de renume in industria de microscopie și a instrumentelor optice. Fondată în 1966, Euromex a devenit un furnizor mondial de microscoape biologice și stereomicroscoape. Euromex operează în peste 120 de țări prin intermediul distribuitorilor și agentilor. O varietate de clienți, cum ar fi școlile și institutele de cercetare, laboratoarele clinice, precum și o gamă largă de clienți industriali folosesc Euromex.

European Spectrometry Systems – Companie ESS (European Spectrometry Systems) a fost fondata cu circa 20 de ani in urma, timp in care a reusit sa isi faca simtita prezenta atat pe piata locala din Marea Britanie, cat si in toata lumea. Compania s-a dezvoltat rapid, imbogatindu-si portofoliul de produse considerabil de la an la an.

Everest Interscience – La inceputul anilor 80 compania Everest Interscience a introdus pe piata o gama de produse revolutionare de termometrie non-contact in infra-rosu. De atunci si pana in prezent compania a castigat mai mult de 8 premii nationale si internationale pentru design, miniaturizare si inovatie.

HORIBA Jobin Yvon – Tanarul student Masao Horiba pune bazele companiei Horiba in anul 1945, ajungand ca intr-un timp foarte scurt compania sa fie organizata in cinci mari divizii Scientific, Semiconductor, Medical, Process & Environmental si Automotive Test Systems. Sistemele oferite au ajuns sa fie catalogate drept nivele de referinta pentru aparatura stiintifica similara.

LASERVISION – Cu o experienta de peste 30 de ani, compania LASERVISION este una din firmele de renume mondial in domeniul fabricarii ochelarilor de protectie impotriva radiatiilor laser. Avand filiale in Europa si SUA, compania LASERVISION, membra a grupului UVEX, deserveste atat aria de cercetare-dezvoltare cat si zona de industrie sau medicala.

Laseral. Laseral Industrial Laser Systems au fost fondate de membrii echipei care au produs prrimul sistem de marcare cu fibra laser in Turcia, devenind varful de lance in specializarea marcarii cu laseri pe fibra, tehnologizarea marcarii cu laser pe fibra si automatizarea acestui sector. Se gasesc aplicatii in marcare laser, taiere laser, sudare laser, gaurire laser si durificare laser sau curatare cu laser.  

Maestrogen – Cu biroul central in Nevada, SUA, compania Maestrogen s-a impus pe piata mondiala in mod special prin spectrofotometrele manufacturate. De la data infiintarii si pana in prezent Maestrogen a uimit in fiecare an prin numarul mare de sisteme noi puse spre comercializare, fiind recunoscuta ca si o companie cu o crestere vertiginosa.

Menlo Systems – Menlo Systems este o companie tanara, fondata in 2001 pornind ca un spin-off al faimosului Institut Max-Planck. Unul din cei trei fondatori, Ted Hansch, a fost laureat al Premiului Nobel in 2005, iar tehnologia brevetata se regaseste in produsele Menlo. Pe langa acest lucru, partenerii industriali de renume mondial precum ThorLabs, Coherent, Light Conversion si multi altii au ajutat la cresterea rapida a companiei.

MÖLLER-WEDEL – Cu o experienta de mai bine de 50 de ani in masuratori optice companie este recunoscuta pe plan mondial in primul rand pentru calitatea produselor oferite. Colimatoare, auto-colimatoare, interferometre, goniometre si sisteme de aliniere optica sunt doar cateva din categoriile de produse din portfoliu.

Nanosurf este o companie de renume in domeniul microscoapelor de forta atomica. Acestia sunt lideri de piata in AFM-uri stiintifice, AFM-uri si STM-uri pentru nanoeducatie, dar si pentru AFM-uri custom-built. Nanosurf ofera o gama larga de produse, acoperind toata plaja de necesitati stiintifice.

NOBLEGEN este lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de gaze speciale si solutii criogenice, oferind o solutie durabila si rentabila in comparatie cu buteliile conventionale si livrarile vrac de lichid. Cu 30 de ani de istorie, cunostinte si experienta, Noblegen fabrica produse de inalta calitatea sub marcajul „Made in Britain”.

Nuaire – La inceputul anilor 70 Nuaire a fost prima companie care a construit un cabinet cu securitate biologica, modern, confectionat astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte. Pana in prezent, calitatea de neegalat a produselor furnizate a mentinut compania Nuaire in topul celor mai influente companii din lume si nu de putine ori produsele inovative create de ei au ajuns sa fie “deschizatoare de drumuri”, creand astfel noi clase de sisteme.

Oerlikon Metco imbunatateste suprafetele printr-o gama unica de materiale, tehnologii de suprafata, echipamente de coating si servicii. Tehnologiile de suprafata precum Thermal Spray cresc performanta, eficienta si fiabilitatea pentru numeroase produse din industrie. 

Optec – Optec este unul din liderii mondiali in manufacturarea de sisteme laser pentru microprealucrari. Sistemele construite sunt de ultima generatie, fie ca este vorba despre aparate destinate cercetarii si dezvoltarii, fie ca discutam despre aparate industriale. Sistemele sunt foarte variate, asigurandu-se astfel o acoperire in totalitate a aplicatiilor din domeniu. Cu lungimi de unda de la 193 nm la 10.6 µm si probe de dimensiuni sub-mm pana la m² toate sistemele Optec sunt construite in Frameries, Belgia, la standarde de calitate extrem de drastice.

Phi Optics – Compania dezvolta noua generatie de sisteme pentru imagistica optica utilizand platforma Quantitative Phase Imaging. Platforma Phi Optics doreste sa augumenteze microscopie optica conventionala in diverse piete verticale. Ajutata de numeroase brevete, Phi Optics se ocupa de aplicatii  in stiinte biologice, diagnostica medicala, nanotehnologie si testarea de semiconductori. 

Photocentric este o companie specializată în producția de rășini fotopolimerice și este liderul mondial incontestabil în polimerizarea cu lumină vizibilă. Timp de aproape două decenii, Photocentric a acordat prioritate inovației  creând noi produse pentru industria tipografică.

 În 2014, a început călătoria către imprimarea 3D cu ajutorul ecranelor LCD că sursă de lumină selectivă pentru a întări fotopolimerul luminii vizibile. Această s-a dovedit a fi cea mai mare inovație și succes comercial al companiei de până acum. Această tehnologie începe să schimbe producția de volum mai mare, nu doar fabricarea aditivă. Aplicarea aceastei tehnologie se face într-o mare varietate de industrii, începând cu componentele auto, dentare și industriale.

Picarro – Cu ajutorul tehnologiei brevetate Cavity Ring-Down Spectroscopy (CRDS), compania Picarro a adus un plus tehnologic incomensurabil in analiza gazelor si analiza izotopica. Cu sediul central in Santa Clara, California, Picarro a ajuns sa aiba sisteme instalate in peste 60 de tari, de pe toate cele 7 continente.

Picometrix – Cu o instorie de peste 20 de ani, Picometrix a fost compania care a lansat primul spectrometru in THz. Incepand cu acea data, inovatiile continue aduse sistemelor au facut ca Picometrix sa se mentina in topul celor mai importante companii de profil din lume.

PUREX – Purex este o comapnie care de peste 30 de ani furnizeaza soluții si sisteme pentru extractie a fumului rezultat in urma proceselor laser si nu numai. Expert mondial în domeniu, Purex este renumit pentru calitatea și fiabilitatea tehnologiilor sale și pentru suportul oferit clienților.

PRC – PRC Laser este in clipa de fata cel mai mare producator din SUA de lasere industriale cu CO2 cu puteri variing intre 1000 si 8000 wati. Fondata in 1985, compania a crescut considerabil ajunga ca in numai doi ani sa isi dubleze cifra de afaceri. Respectul pentru beneficiar este o politica adanc implementata in companie, aceasta oferind suport 24/7 pentru orice probele de ordin tehnic.

ROWIAK – LLS ROWIAK LaserLabSolutions GmbH – Tehnologiile de baza utilizata consta in pulsuri laser ultrascurte pentru prepararea si prelucrarea tesuturilor si materialelor biologice, precum si pentru imagistica tesutului tinta. Plecand de la aceasta tehnologie a fost dezvoltat un laser microtome 3D, care inlocuieste cuțitul mecanic conventional cu fasciculul laser. Sistemele dezvoltate permit crearea de sectiuni in celule vii la precizii nanometrice.

Sciencetech Inc. – a proiectat si fabricat instrumente spectroscopice si simulatoare solare în Canada inca din 1985. Gama de produse de servicii si produse s-a extins vertiginos, compania fiind acum specializata in spectrometre in THz, sisteme de testare ansamble fotovoltaice, cat si lider pe piata simulatoarelor solare.

Set – Ca si furnizor de echipamente in domeniul semiconductorilor, dedicat aplicatiilor de inalta precizie de mai bine de 30 de ani, compania SET a dezvoltat peste 30 de tipuri de sisteme din 1981 pana in prezent.

Smith-Root – Smith Root a fost fondata in 1964 in Seattle, Washington. Sisteme furnizate au ca si fundament 15 brevete de inventie, fapt ce le ofera unicitate si originalitate, asigurand orice beneficiar de inaltele standarde tehnologice implementate in aceste produse.

Spetec – Compania germana Spetec este specializata in manufactuararea de camere curate de varii dimensiuni. Standardele inalte de calitatea au ajutat aceasta companie tanara sa isi faca simtita prezenta pe piata mondiala doar la cativa ani dupa infiintare.

SPS – Fondata in 1988 compania oferta actualmente o gama vaste de echipamente utilizate in industria semiconductoare, oferind solutii customizate pentru toate etapele de productie. De la materia prima la microcipul final, SPS poate furniza sistemele si know-how tehnologic in vederea optimizarii costurilor si timpilor de productie.

Standa Ltd. – este un producator lider de echipamente stiintifice de top. Peste 35 de ani de experienta in domeniul fotonicului si echipamente de inalta precizie. Compania are propriul laborator de cercetare laser, departament de proiectare si baza industriala. Standa este producator de mese optice, sisteme de control al vibratiilor, mecanica de precizie, control al miscarii, sisteme de miscare compatibile cu vid si lasere DPSS SLM.

Stellarnet – Specializata in construirea de spectrometre portabile multicanal, utilziate atat in stiinta cat si in industrie, compania Stellar Net s-a remarcat prin printr-un raport calitate/pret exceptional. Atat fiabilitatea cat si configuratia robusta a sistemelor furnizate au propulsat aceasta compania intr-o creste vertiginoasa, astfel ca gama de produse disponibila creste de la an si an, iar aria de aplicatii vizate se extindea deasemenea.

Thorlabs – Compania Thorlabs vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu de aproximativ 20.000 de produse, toate concepute si meticulos fabricate pentru a acoperii cat mai bine arii precum: componentele opto-mecanice, componente optice, sisteme de control al miscarii, fibre optice si surse de lumina, sisteme de imagistica, etc.

TSI – Prezenta pe piata mondiala de mai bine de 50 de ani, iar actualmente aceasta detine sucursale in St. Paul, Minnesota, SUA; Aachen, Germania; High Wycombe, UK; Beijing, China; Shanghai, China; Singapore si Bangalore, India. Portofoliul extrem de vast,numarul impresionant de brevete si experianta acumulata recomanda TSI pentru orice aplicatie ce vizeaza analizarea aerosolilor, mecanica fluidelor sau analiza elementala.